FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

GOTEBORG - U 4. kolu 16. Europskog ekipnog šahovskog prvenstva naše su selekcije poslije slabe igre pretrpjele teške poraze. Muška reprezentacija izgubila je od Poljske s 0,5:3,5, a šahistice su "nokautirane" od vrlo jake Bugarske sa 0:4. Jedino je Zdenko Kožul igrao dobro, pritiskao je Socka, ali se Poljak uspio spasiti redukcijom materijala. Sa po 4 osvojena boda naše su selekcije u sredini ljestvice.

ST.PETERSBURG/ZAGREB - Hrvatska posada u olimpijskoj klasi 470 Šime Fantela i Igor Marenić iz zadarskog kluba Sveti Krševan osvojila je u ruskom St. Petersburgu naslov svjetskih juniorskih prvaka. U današnja posljednja dva jedrenja Zadrani su zauzeli 17. i drugo mjesto, te su sa zbrojenih sedam prvih i četiri druga mjesta u ukupnom plasmanu i više nego superiorno odnijeli titulu svjetskih juniorskih prvaka ispred čak 67 posada iz 19 zemalja. Svjetsko prvenstvo trajalo je sedam dana, odjedrilo se ukupno 13 jedrenja po svim uvjetima od bonace do vjetrova brzine i preko 22 čvora.

ZAGREB - Jedan od najjačih njemačkih i europskih klubova minhenski Bayern 23. kolovoza dolazi u Zagreb gdje će na stadionu Maksimir odigrati utakmicu revijalnog karaktera sa momčadi T-Com Croatia, sastavljenu od nogometaše Prve HNL, koju će voditi Tomislav Ivić. Na konferenciju za novinare u Zagrebu došao je i glasnogovornik Bayerna Markus Hoerwick, koji je obećao da će Bayern doći u najjačem mogućem sastavu sa svim zvijezdama poput Olivera Kahna, Michaela Ballacka, Roya Makaaya i drugih. Hoerwick se prisjetio i zadnjega gostovanja Bayerna u Zagrebu daleke 1963. kada je Dinamo eliminirao slavni klub iz tadašnjeg Intertoto kupa. Tomislav Ivić je kazao kako će ova utakmica sa jednim do najjačih klubova svijeta biti pravi test za igrače iz Prve hrvatske nogometne lige, te da se nada kako će na raspolaganju imati najjače igrače, uključujući i one iz Hajduka.

Utakmica se igra 23. kolovoza u 18.45 sati, a sav prihod od ulaznica, od kojih će najskuplja koštati samo 30 kuna, ide u korist UNICEF-ove akcije "Svako dijete treba obitelj".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙