FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

COLORADO SPRINGS - Puretina s chilijem, puretina na kraljevski, ragu od puretine, kobasice od puretine...u svakom slučaju - previše! Nakon pet obroka kojima je sastavni dio bila puretina, zatvorenici u zatvoru u El Pasu u Kaliforniji su stupili u štrajk glađu tražeći promjenu menija. Prehrambena monotonija dovedena do te razine predstavlja beskorisnu surovost, tvrde zatvorenici. No šerifov ured na to ne gleda tako. "Puretina, puretina pa opet puretina, nije to nikakav kazna" kazao je šerif dodavši da su "zatvorenici prihvatili takav način razmišljanja i pojeli svoj obrok". Štrajk glađu trajao je svega pola sata, a zatvorenici su za večeru dobili špagete u umaku s mesom od puretine!

LOS ANGELES - Komedija "Dukes of Hazzard" s Johnnyjem Knoxvilleom i Jessicom Simpson ovaj je vikend, nakon tri dana prikazivanja, ostvarila najveću zaradu na američkim kino blagajnama - 30,6 milijuna dolara. To je priča o Bou i Lukeu koji pokušavaju uz pomoć svoje rođakinje Daisy i narančastog Dodgera iz 1969, spasiti pokvarenog poltičara Boosa Hogga na američkom jugu. Komedija "The Wedding Crashers" s Owenom Wilsonom i Vinceom Vaughnom koja je prošla dva vikenda bila najgledanija u američkim kino-dvoranama, našla se na drugom mjestu sa zaradom od 16,5 milijuna dolara. Film "Charlie and the Chocolate Factory" s Johnnyjem Deppom na trećem je mjestu i zaradom od 10,6 milijuna dolara.

SANTA BARBARA - Nekoliko minuta nakon što je priznao da je počinio ubojstvo hladnim oružjem, za što bi mogao biti osuđen na smrtnu kaznu, Joshua Martin Miracle je u istoj dvorani rekao "DA" svojoj izabranici Christini Beltran pred sucem koji ih je vjenčao. Optuženi 26-godišnjak je na vjenčanju imao lisice na rukama i bio u narančastom zatvoreničkom kombinezonu. Prije nego su ih zatvorske vlasti razdvojile, mladenci su imali vremena tek za kratak poljubac. Mladoženja se vratio u ćeliju, ali ozakonjenje njegove veze s mladom ženom "omogućit će Christini da ga dođe posjetiti ma gdje bio", rekao je mladoženjin odvjetnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙