FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrokor potpisao ugovore o suradnji s IGH i Konstruktorom

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Koncern Agrokor potpisao je danas saInstitutom građevinarstva Hrvatske (IGH) i splitskimKonstruktor-inženjeringom ugovore o dugoročnoj poslovnoj suradnji,vrijedne, kako je objavljeno iz Agrokora, nekoliko stotina milijunakuna.
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Koncern Agrokor potpisao je danas sa Institutom građevinarstva Hrvatske (IGH) i splitskim Konstruktor-inženjeringom ugovore o dugoročnoj poslovnoj suradnji, vrijedne, kako je objavljeno iz Agrokora, nekoliko stotina milijuna kuna.

Već u narednih mjesec dana ta bi suradnja trebala zaživjeti realizacijom prvog zajedničkog projekta - gradnje Agrokorovih proizvodnih pogona veličine 50 tisuća četvornih metara.

Iz Agrokora napominju da su svi projekti predviđeni u bliskoj budućnosti već financijski pokriveni.

Agrokor, IGH i Konstruktor-inžinjering, koji postaje glavni izvođač radova za kompanije unutar Agrokor koncerna, u iduće dvije do tri godine uvest će najmoderniji "know-how" i najbolju svjetsku praksu te pokrenuti konkurentnu stočarsku, svinjogojsku i druge proizvodnje, te graditi najmodernije distribucijske i maloprodajne centre, navode iz Agrokora. Dodaju da su u tom projektu uz spomenute tvrtke uključeni i drugi investitori iz zemlje i inozemstva.

Predsjednik Agrokora Ivica Todorić najavio je do kraja godine potpisivanje još nekoliko ugovora s institutima i fakultetima u nastojanju da, kako se navodi, promjene strukturu hrvatskog gospodarstva i njegove konkurentnosti.

Direktor IGH Petar Đukan smatra da je okrupnjavanje i partnerstvo među hrvatskim tvrtkama jedini put izlaska hrvatskog gospodarstva na europsko tržište.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙