FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski Globtour i hrvatski hotelijeri i dalje u sporu

LJUBLJANA,3. kolovoza 2005.(Hina) - Slovenski mediji javljaju u srijeduo zaoštravanju spora između ljubljanske turističke agencije Globtourai hrvatskih hotelijera kojima ta agencija od prošle godine duguje600.000 eura nakon stečaja njezine podružnice u Pragu. (HIna) xfl ybs
LJUBLJANA,3. kolovoza 2005.(Hina) - Slovenski mediji javljaju u srijedu o zaoštravanju spora između ljubljanske turističke agencije Globtoura i hrvatskih hotelijera kojima ta agencija od prošle godine duguje 600.000 eura nakon stečaja njezine podružnice u Pragu.

Kako je za Slovenski radio u srijedu izjavio Miro Kučić, koji predstavlja oštećene hrvatske hotelijere, već od kraja ovog tjedna mogli bi se odbiti slovenski gosti koji u Hrvatsku dolaze u Globtourovu aranžmanu jer je ta agencija na sastanku u Ljubljani prije nekoliko mjeseci priznala dug, ali ga odbija platiti.

U Globtouru to opovrgavaju te tvrde kako nisu priznali odgovornost za dug praške podružnice, koji je, po njihovim podacima, samo polovica svote koju spominje Kučić.

Slovenska agencija STA navodi tvrdnje iz Globtoura da skupina koju vodi Kučić "po pravomoćnim presudama hrvatskih sudova" ljubljanskome Globtouru duguje gotovo 500.000 eura. Globtour tvrdi kako je u Hrvatsku ove godine već doveo gotovo 6000 gostiju, od 10.000 najavljenih, i da njegovi aranžmani s hotelijerima nisu ugroženi.

(HIna) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙