FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velika Gorica: razbijenom čašom teško ranio jednog, a lakše drugog svata

ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Svadbena svečanost u mjestu Okujekraj Velike Gorice jučer je ujutro bila poprište mahnitog napadaalkoholiziranog 34-godišnjaka koji je krhotinama staklene čaše teškoozlijedio jednog, a lakše drugog sudionika svadbe, izvijestila jedanas zagrebačka policija.
ZAGREB, 3. kolovoza 2005. (Hina) - Svadbena svečanost u mjestu Okuje kraj Velike Gorice jučer je ujutro bila poprište mahnitog napada alkoholiziranog 34-godišnjaka koji je krhotinama staklene čaše teško ozlijedio jednog, a lakše drugog sudionika svadbe, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Policija je utvrdila da se nekoliko uzvanika, nakon konzumiranja većih količina alkohola, oko 6 sati ujutro posvađalo u restoranu, nakon čega je 34-godišnjak krhotinama čaše pokušao ubiti 31-godišnjaka, ubovši ga u lijevu stranu vrata.

Osumnjičeni je potom istom razbijenom čašom napao i 32-godišnjaka i dva ga puta ubo u lijevo rame, nakon čega je otišao iz restorana.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je 31-godišnjak zadobio teške ozljede opasne po život, dok je 32-godišnjak lakše ozlijeđen.

Policija je napadača pronašla na adresi prebivališta te ga, nakon dovršene kriminalističke obrade, privela istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda uz kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙