FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pijani muškarac napao ženu i majku

ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Pijani muškarac (29) jučer je uobiteljskoj kući u Kvaternikovoj ulici u nazočnosti djece izudaraoženu i ubo je nožem u nogu, a kad se u sukob umiješala njegova majka inju je teško ozlijedio, izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 2. kolovoza 2005. (Hina) - Pijani muškarac (29) jučer je u obiteljskoj kući u Kvaternikovoj ulici u nazočnosti djece izudarao ženu i ubo je nožem u nogu, a kad se u sukob umiješala njegova majka i nju je teško ozlijedio, izvijestila je zagrebačka policija.

Nakon što je pijan došao u obiteljsku kuću, verbalno i fizički napao je svoju 26-godišnju suprugu, a kad se ona zaključala u spavaću sobu gdje su spavala njihova djeca, muškarac je provalio vrata i fizički ju nastavio napadati.

Pred djecom ju je ubo kuhinjskim nožem u desnu potkoljenicu i više ju puta udario šakama po tijelu. Kad se u sukob umiješala majka nasilnog muškarca, gurnuo ju je na pod pri čemu je zadobila prijelom vrata lijevog humerusa.

Policiju su pozvali susjedi koji su čuli zapomaganje nesretnih žena, a kad su stigli nasilnik je pokušao pobjeći pružajući otpor ali su ga u toj namjeri ipak spriječili.

Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. Sumnjiči ga se za kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji i za kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙