FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Ljubljani se održava konferencija o nasilju nad djecom

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Trodnevna konferencija "Zaustavimonasilje nad djecom - DJELUJMO ODMAH!" održava se od 5. do 7. srpnja uLjubljani, a u njezinom su središtu djeca iz Europe i središnje Azijekoja su podvrgnuta svakodnevnom zlostavljanju i nasilju u obitelji,školi, lokalnoj zajednici ili u institucijama.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Trodnevna konferencija "Zaustavimo nasilje nad djecom - DJELUJMO ODMAH!" održava se od 5. do 7. srpnja u Ljubljani, a u njezinom su središtu djeca iz Europe i središnje Azije koja su podvrgnuta svakodnevnom zlostavljanju i nasilju u obitelji, školi, lokalnoj zajednici ili u institucijama.

Domaćin konferencije je Vlada Republike Slovenije koja ju je organizirala u suradnji s Vijećem Europe, UNICEF-om, Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO), Uredom Visokog povjerenika za ljudska prava i Savjetom nevladinih organizacija, priopćio je u srijedu Ured UNICEF-a u Hrvatskoj.

Ova je konferencija dio procesa izrade Globalne studije o nasilju i tijekom zasjedanja će se razmatrati postojeće stanje i mjere koje treba poduzeti u prevenciji nasilja nad djecom u obiteljima, školi, lokalnoj zajednici te u dječjim domovima.

U radu konferencije sudjeluje i hrvatsko izaslanstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙