FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Majka i sin pretukli tatinu ljubavnicu

KUALA LUMPUR, 21. srpnja 2005. (Hina/DPA) - Majka i sin u Malezijipretukli su djevojku za koju su vjerovali da je ljubavnica njihovasupruga odnosno oca, a potom je svukli i ostavili u parku, objavio jeu četvrtak jedan malezijski dnevni list.
KUALA LUMPUR, 21. srpnja 2005. (Hina/DPA) - Majka i sin u Maleziji pretukli su djevojku za koju su vjerovali da je ljubavnica njihova supruga odnosno oca, a potom je svukli i ostavili u parku, objavio je u četvrtak jedan malezijski dnevni list.

Navodnu 20-godišnju ljubavnicu, zaposlenu u frizerskom salonu, napali su četrdesetogodišnja majka i njen sin. Pretučenu i obnaženu djevojku policajci su pronašli kako tetura parkom u Sarawaku na otoku Borneo i doveli je u bolnicu.

Policija je kasnije ispitala osumnjičenu suprugu, inače prodavačicu tjestenine, i poslala ju u zatvor. "Prodavačica tjestenine tvrdila je da ju muž vara sa zaposlenicom frizerskog salon. Mladu je ženu optužila za udaljavanje supruga od obitelji i odlučila potražiti osvetu", navodi dnevnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙