FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državni centar 112: manja onečišćenja u Križevcima i kod Trogira

ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - U Mesnoj industriji Križevci danasje uslijed kvara na sigurnosnom ventilu došlo do ispuštanja manjekoličine amonijaka, izvijestio je večeras Državni centar 112.
ZAGREB, 1. kolovoza 2005. (Hina) - U Mesnoj industriji Križevci danas je uslijed kvara na sigurnosnom ventilu došlo do ispuštanja manje količine amonijaka, izvijestio je večeras Državni centar 112.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije, inspektor zaštite okoliša i sanitarni inspektor. U blizini tvornice uzeti su uzorci biljnog pokrivača. Podataka o mogućim posljedicama nema, osim širenja neugodna mirisa u blizini tvornice, kaže se u priopćenju.

Državni centar 112 izvješćuje i o neznatnom zagađenju mora naftom kod Trogira, koje je odmah sanirala tvrtka "CIAN". Na oko 50 četvornih metara površine mora u mjestu Okrug kod Trogira pojavile su se grudvice "teške nafte", za koju se pretpostavlja da je tu dospjela valovima s pučine. U izvid su izašli djelatnici policije i Lučke kapetanije Split, u kojoj kažu da se radilo o neznatnom onečišćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙