FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Državni centar 112 o zamućenju vode i vodostajima rijeka

ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina)- Zbog zamućenja vode i povećanog brojabakterija voda u mjestima Čaglin, Sovski Dol, Djedina Rijeka i Paka dodaljnega se ne smije upotrebljavati za piće, izvijestio je jutrosDržavni centra 112.
ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina)- Zbog zamućenja vode i povećanog broja bakterija voda u mjestima Čaglin, Sovski Dol, Djedina Rijeka i Paka do daljnega se ne smije upotrebljavati za piće, izvijestio je jutros Državni centra 112.

Zbog velikih oborina u tim mjestima Požeško-slavonske županije, prema nalazima Zavoda za javno zdravstvo voda nije zdravstveno ispravna za piće te se ne smije do daljnjega piti.

Državni centar izvijestio je i da su u Županiji osječko- baranjskoj jučer u sedam sati uspostavljene mjere redovne obrane od poplava na slivnom području rijeke Vuke zbog vodostaja rijeke koji je prešao razinu od 350 cm na vodomjeru Tordinci.

U Međimurskoj županiji vodostaj rijeke Mure izmjeren na vodomjeru Mursko Središće pao je ispod 330 cm s tendencijom daljnjeg opadanja, pa su jučer ukinute redovne mjere obrane od poplave, donijete 12. srpnja.

Također jučer na vodomjeru Poljanski lug u Zagrebačkoj županiji izmjereno je 297 cm s tendencijom pada, te su ukinute redovne mjere od poplava uvedene 12. ovog mjeseca za slivno područje Zelina - Lonja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙