FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Grabar-Kitarović posjetila Misiju OESS-a

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija (MVPEI) Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je uutorak Misiju Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) uZagrebu, gdje se susrela sa šefom Misije Jorgeom Fuentesom MonzonisomVilallongom, priopćeno je iz MVPEI-a.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u utorak Misiju Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) u Zagrebu, gdje se susrela sa šefom Misije Jorgeom Fuentesom Monzonisom Vilallongom, priopćeno je iz MVPEI-a.

Šefica hrvatske diplomacije sudjelovala je na redovnom sastanku Misije i predstavila zajedničke aktivnosti hrvatske Vlade i Misije kojima je cilj što brži ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

Izvijestila je o maksimalnim naporima koje Vlada poduzima u sklopu provedbe Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju te ispunjavanja uvjeta za punopravno članstvo u EU, stoji u priopćenju.

Ministrica Kitarović izvijestila je o planu Vlade za rješavanje izbjegličkog pitanja do kraja 2006. godine te o ukupnim reformama koje provodi na području pravosuđa, izbornog zakonodavstva, policije, medija i društva u cjelini.

Šef Misije OESS-a veleposlanik Vilallonga predstavio je rad OESS-a usmjeren na pomoć Hrvatskoj za što skoriji početak pregovora sa EU-om, izrazivši pritom iznimno zadovoljstvo partnerskim odnosom Vlade i Misije OESS-a, navodi se u priopćenju MVPEI-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙