FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: MVPEI organizirao seminar za gospodarske savjetnike

ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Uprava za međunarodnu gospodarskusuradnju u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracijaorganizirala je u petak u Zagrebu četvrti stručni seminar zagospodarske savjetnike diplomatskih misija i konzularnih uredaRepublike Hrvatske, priopćilo je Ministarstvo.
ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Uprava za međunarodnu gospodarsku suradnju u Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija organizirala je u petak u Zagrebu četvrti stručni seminar za gospodarske savjetnike diplomatskih misija i konzularnih ureda Republike Hrvatske, priopćilo je Ministarstvo.

Seminar se održao u zgradi Ministarstva i prostorijama Hrvatske gospodarske komore te je okupio gospodarske savjetnike iz pedesetak diplomatskih i konzularnih predstavništava Hrvatske i predstavnike drugih ministarstava.

Uvodnu riječ na seminaru održao je pomoćnik ministrice vanjskih poslova i europskih integracija David Sopta, nakon čega je uslijedila interaktivna diskusija, priopćeno je.

Drugi dio seminara održao se u Hrvatskoj gospodarskoj komori gdje je uvodnu riječ dala potpredsjednica HGK-a Dunja Konjevod, a gospodarskim savjetnicima i ostalim sudionicima obratio se i predsjednik Komore Nadan Vidošević, te ravnatelj Agencije za promicanje izvoza i ulaganja Željko Kirinčić.

Tijekom seminara razmatran je rad gospodarskih savjetnika, definirane su smjernice njihovog daljnjeg djelovanja te je naglašena potreba intenziviranja komunikacije između hrvatskih gospodarskih subjekata, ministarstava i ostalih institucija zaduženih za gospodarstvo, priopćeno je iz Ministarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙