FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobri rezultati cavtatskog hotela Croatia

CAVTAT, 29. srpnja 2005. (Hina) - Cavtatski hotel Croatia u prvih ješest mjeseci ostvario 64 tisuće noćenja ili 5 posto više nego lani, apovećanje fizičkog prometa od 5 posto prate rezultati poslovanja kojisu za 24 posto bolji nego 2004. godine, doznaje se.
CAVTAT, 29. srpnja 2005. (Hina) - Cavtatski hotel Croatia u prvih je šest mjeseci ostvario 64 tisuće noćenja ili 5 posto više nego lani, a povećanje fizičkog prometa od 5 posto prate rezultati poslovanja koji su za 24 posto bolji nego 2004. godine, doznaje se.

Udio noćenja stranih gostiju u ukupnom broju noćenja iznosi 90 posto, što je za 8 posto više nego prošle godine. Najveći su broj noćenja ostvarili gosti iz Velike Britanije, potom Francuske, Njemačke, Irske, Belgije i Rusije.

Značajniji porast u ostvarenom broju noćenja u odnosu na 2004. godinu zabilježen je sa britanskog tržišta i iznosi 27 posto.

Trend uspješnih poslovnih rezultata hotel Croatia nastavio je i u srpnju, u kojem su ostvareni 14 posto bolji rezultati nego u isto vrijeme prošle godine, a tako bi trebalo biti i u drugom dijelu ove godine.

Kongresna sezona počinje ove godine vrlo rano, već koncem kolovoza. Među brojnima, tako će se u hotelu Croatia treći put održati Dani hrvatskog turizma, te kongres SKAL (Međunarodno udruženje profesionalaca u turizmu) koji će se prvi put održati u Hrvatskoj od 16. do 21. listopada i koji će okupiti tisuću sudionika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙