FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP objavio natječaj za prodaju Kaštelanske rivijere d.d.

ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP)objavio je danas javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 70,73posto dionica hotelsko ugostiteljske tvrtke Kaštelanska rivijera izKaštel Starog, i to po početnoj cijeni od 17,76 milijuna kuna.
ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) objavio je danas javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju 70,73 posto dionica hotelsko ugostiteljske tvrtke Kaštelanska rivijera iz Kaštel Starog, i to po početnoj cijeni od 17,76 milijuna kuna.

Kako se navodi u pozivu, ukupna nominalna vrijednost ponuđenih 222.038 dionica iznosi 44,4 milijuna kuna, što znači da se ovaj vlasnički paket dionica Kaštelanske rivijere prodaje po 40 posto nominalne vrijednosti.

Prema podacima iz natječaja, ovo društvo posjeduje i vodi hotel Palace s dvije zvjezdice, koji se sastoji iz tri djela nazvanih Palace I, II i III, te zemljišnu česticu Plavi Jadran. Objekti su udaljeni 4 kilometra od Zračne luke Split i 15 kilometara od grada Splita.

Navodi se i kako je na kraju prošle godine ukupna aktiva Kaštelanske rivijere iznosila 72,84 milijuna kuna, dok su ukupne obveze društva istodobno iznosile 47,26 milijuna kuna.

Rok za dostavljanje ponuda istječe u 14 sati 26. rujna ove godine, a od ponuditelja se, uz zadržavanje svih 62 zaposlenika na rok od najmanje godinu dana od potpisivanja kupoprodajnog ugovora, očekuje i dostava programa ulaganja u društvo, kao i poslovni plan za narednih pet godina te ispunjavanje ostalih standardnih uvjeta prodaje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙