FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP: natječaj za revitalizaciju objekata bivše Političke škole u Kumrovcu

ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP)objavio je danas na svojim web stranicama javni poziv za "prikupljanjeideja za komercijalnu revitalizaciju nekretnina u vlasništvu RepublikeHrvatske na području Općine Kumrovec", odnosno za zemljište i objekteZnanstveno-studijskog centra Kumrovec, te zemljišta i objekta hotela'Zagorje', odnosno bivše Političke škole.
ZAGREB, 19. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) objavio je danas na svojim web stranicama javni poziv za "prikupljanje ideja za komercijalnu revitalizaciju nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Kumrovec", odnosno za zemljište i objekte Znanstveno-studijskog centra Kumrovec, te zemljišta i objekta hotela 'Zagorje', odnosno bivše Političke škole.

Rok za predaju ponuda na ovaj natječaj ističe u 14 sati 29. kolovoza ove godine, a HFP se u javnom pozivu obvezuje, ukoliko ponude budu odgovarale uvjetima i kriterijima natječaja, dodijeliti tri nagrade u neto iznosu od 15.000, 30.000 te 40.000 kuna.

Kako se navodi, ponuda mora sadržavati cjelovitu zamisao komercijalizacije oba projekta ili tek u izuzetnom slučaju svakog zasebno te obuhvatiti, među ostalim, tržišni aspekt pothvata, prijedlog izvora financiranja i procjenu ekonomske učinkovitosti.

Također, ponuda mora sadržavati i vremenski plan aktivnosti te popis stručnjaka - projektanata koji će sudjelovati u razradi poduzetničkog projekta te pratiti njegovu realizaciju do konačnog tržišnog ostvarenja.

Prigodom ocjenjivanja ponuda, stoji u pozivu, Fond će se rukovoditi tržišno - profitnom atraktivnošću poduzetničke ideje, usklađenošću pothvata s važećim prostornim planom, referencama autora ideje, poduzetnika i projektanata te vrsnoćom oblika i izvora financiranja pothvata.

U pozivu se posebice navodi i kako "lokalna samouprava podupire turistički razvoj kao prioritet kraja te je mišljenja da bi trebalo podržati i odgovarajuće pothvate, npr. zdravstvene ili školske".

(Hina) xrub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙