FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poreč: uhićeni Zagrepčani temeljem raspisane tjeralice

POREČ,28. srpnja(Hina) - Temeljem tjeralice koju je raspisalaPolicijska uprava zagrebačka, djelatnici istarske policije u utorak suu Poreču zatekli i uhitili 32-godišnjeg Đ. L. i 28-godišnju D. L. izZagreba zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.
POREČ,28. srpnja(Hina) - Temeljem tjeralice koju je raspisala Policijska uprava zagrebačka, djelatnici istarske policije u utorak su u Poreču zatekli i uhitili 32-godišnjeg Đ. L. i 28-godišnju D. L. iz Zagreba zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađe.

Po riječima glasnogovornika istarske policije Roberta Pavlekovića, kriminalističkom obradom utvrđeno je da su oni u razdoblju od 21. do 27. srpnja na području Poreča izvršili osam krađa, i to četiri na plažama te četiri u obiteljskim kućama.

Osumnjičeni su otuđivali novčanike na plažama ispred hotela "Delfin", "Plavi" i "Pical", koristeći nepažnju turista, kao i iz obiteljskih kuća u Funtani te u naseljima Červar, Bašarinka i Veli Maj, oštetivši time vlasnike za ukupno 20 tisuća kuna.

Oni su nakon uhićenja jučer predani djelatnicima Policijske uprave zagrebačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙