FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Banjalučka policija uhitila svog inspektora i dva policajca zbog kriminala

BANJA LUKA, 30. lipnja 2005. (Hina) - Centar javne sigurnosti BanjaLuka službeno je u četvrtak priopćio kako je u utorak obavljenosinkronizirano uhićenje 17 osoba zbog kaznenih djela proizvodnje itrgovine opojnim drogama, te krađe i trgovine oružjem, streljivom iautomobilima, a među uhićenima je i jedan banjalučki policajac.
BANJA LUKA, 30. lipnja 2005. (Hina) - Centar javne sigurnosti Banja Luka službeno je u četvrtak priopćio kako je u utorak obavljeno sinkronizirano uhićenje 17 osoba zbog kaznenih djela proizvodnje i trgovine opojnim drogama, te krađe i trgovine oružjem, streljivom i automobilima, a među uhićenima je i jedan banjalučki policajac.

Prethodnih dana policija je uhitila kriminalističkog inspektora Dragana Malića zbog, kako je rečeno, "odavanja službene tajne" i suradnje u izvršenju kaznenih djela, te jednog policajca iz Prijedora, koji je osumnjičen za krađu i preprodaju ukradenih automobila. Ova akcija je dio kampanje koju je MUP RS započeo prije tri mjeseca, kazao je novinarima zamjenik načelnika Centra javne sigurnosti Banja Luka Perica Stanić.

"Najavili smo kako će nesmiljeno biti progonjeni svi djelatnici policije umiješani u kriminal - to činimo i nastavit ćemo i ubuduće", izjavio je Stanić.

Osim pištolja i strojnica, u policijskoj akciji zaplijenjena su i tri ukradena skupocjena automobila (jedan je s liste Interpola), oko 600 grama heroina, 300 grama kokaina, i nekoliko stotina pilula exstasyja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙