FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luksemburg daje 100.000 eura za razminiranje područja Gata-Mošćenica

ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Ministri vanjskih poslova Hrvatske iLuksemburga Kolinda Grabar-Kitarović i Jean Asselborn potpisali su usrijedu u Bruxellesu Sporazum o financijskoj pomoći projekturazminiranja u području Gata-Mošćenica, priopćeno je iz MVPEI-A.
ZAGREB, 6. srpnja 2005. (Hina) - Ministri vanjskih poslova Hrvatske i Luksemburga Kolinda Grabar-Kitarović i Jean Asselborn potpisali su u srijedu u Bruxellesu Sporazum o financijskoj pomoći projektu razminiranja u području Gata-Mošćenica, priopćeno je iz MVPEI-A.

Sporazum o financijskoj pomoći projektu razminiranja u području Gata-Mošćenica u iznosu od 100 000 eura nije prvi sporazum te vrste, budući da je 2004. godine potpisan Protokol o Financijskoj podršci za razminiranje projekta Mošćenica - Poljoprivredno tlo između Luksemburga i Hrvatske u iznosu od 100 000 eura. Do sada je Luksemburga ukupno doniralo 580 000 eura Republici Hrvatskoj.

Ministrica Grabar-Kitarović je izrazila zahvalnost Luksemburgu za kontinuiranu podršku u otklanjanju opasnosti od mina.

Prilikom potpisivanja Sporazuma ministrica Grabar-Kitarović iskoristila je priliku ukazati na važnost predsjedavanja Luksemburga Europskom unijom, kako za Hrvatsku, tako i za samu Europsku uniju, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙