FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bush objavio klimatski sporazum s Australijom i azijskim zemljama

WASHINGTON, 28. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američki predsjednik GeorgeW. Bush objavio je da su SAD postigle sporazum s Australijom, Kinom,Indijom, Japanom i Južnom Korejom o borbi protiv klimatskih promjena iglobalnog zatopljavanja, te promoviranje čistih energija.
WASHINGTON, 28. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Američki predsjednik George W. Bush objavio je da su SAD postigle sporazum s Australijom, Kinom, Indijom, Japanom i Južnom Korejom o borbi protiv klimatskih promjena i globalnog zatopljavanja, te promoviranje čistih energija.

"Ovo partnerstvo, čiji je cilj potraga za rezultatima, omogućit će našim zemjama da razviju i ubrzaju korišenje čistijih energetskih tehnologija kako bi se smanjilo zagađenje, osigurala sigurnost u području energetike i odgovorilo na zabrinutost zbog klimatskih promjena", potvrdio je američki predsjednik u priopćenju objavljenom u Washingtonu.

Bush je kazao da će se američka državna tajnica Condoleezza Rice i tajnik za energetiku Sam Bodman u jesen sastati sa svojim partnerima iz drugih zemalja potpisnica kako bi "dali smjer našem zajedničkom poslu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙