FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Končar Sklopna postrojenja poslovala s gubitkom

ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Končar Sklopna postrojenja uprvom je polugodištu ove godine poslovala s neto gubitkom od 2,5milijuna kuna, što je povećanje gubitka u odnosu na isto lanjskorazdoblje kada je iznosio 975 tisuća kuna.
ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Končar Sklopna postrojenja u prvom je polugodištu ove godine poslovala s neto gubitkom od 2,5 milijuna kuna, što je povećanje gubitka u odnosu na isto lanjsko razdoblje kada je iznosio 975 tisuća kuna.

Zabilježeni gubitak, kako se navodi u pojašnjenju poslovnih rezultata koje prenosi Zagrebačka burza, posljedica je nedostatka realizacije u istom razdoblju.

Ukupni su prihodi tvrtke iznosili 42,49 milijuna kuna i bili su 23,4 posto niži nego u istom lanjskom razdoblju. Prihodi od prodaje u zemlji smanjeni su za 12,8 posto, na 40,38 milijuna kuna, a prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni su sa 8,7 milijuna kuna na 1,2 milijuna kuna.

Ukupni rashodi tvrtke u prvih su šest mjeseci ove godine iznosili 45,03 milijuna kuna, što je za 20,2 posto manje nego u istom razdoblju prošle godine.

U tvrtki su istaknuli kako je likvidnost pogoršana u odnosu na proteklo razdoblje.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙