FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Consule prvi svjetski korisnik proširenog SAP-ovog rješenja za maloprodaju

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska tvrtka Consule,specijalizirana za distribuciju i maloprodaju sportskih i modnihodjevnih svjetskih marki i informatička tvrtka SAP objavili su danasuspješan završetak projekta uvođenja SAP-ovog poslovno-informatičkogsustava u poslovanje Consula, koji obuhvaća poslovanje te tvrtke odfinancija do stanja u skladištu.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska tvrtka Consule, specijalizirana za distribuciju i maloprodaju sportskih i modnih odjevnih svjetskih marki i informatička tvrtka SAP objavili su danas uspješan završetak projekta uvođenja SAP-ovog poslovno-informatičkog sustava u poslovanje Consula, koji obuhvaća poslovanje te tvrtke od financija do stanja u skladištu.

Projekt vrijedan 3,7 milijuna kuna, predstavljen je danas novinarima. Prvi put u svijetu provedena je i dodatna integracija SAP-ovog informatičkog maloprodajnog rješenja sa sustavom krajnje prodaje uz razvijanje hrvatske inačice za maloprodaju. Kao prednosti sustava su manje ručno višenamjensko unošenje podataka, povećana kvaliteta korištenja podataka, bolji pregled stanja robe na zalihama i u skladištima , kao i brži protok informacija o poslovanju tvrtke, te krajnje donošenje brzih poslovnih odluka.

Cijeli je projekt počeo lani u prosincu i trajao je sedam mjeseci, a osim SAP-a u njemu su sudjelovali i konzultanti Deloittea CE.

Predsjednik uprave Consulea Ivan Herjavec naglasio je da su oni prvi u svijetu postali korisnici SAP-ovog rješenja za maloprodaju integriranog sa sustavom krajnje prodaje za koje očekuju da će im omogućiti širenje poslovanje u regiji i za tri godine dostizanje pozicije regionalnog lidera u distribuciji i maloprodaji modnih i sportskih proizvoda. Dodao je da u cjelokupnoj cijeni projekta, između 20 i 25 posto od ukupnog iznosa otpada na cijenu licence, dok na hardversku opremu otpada između pet i šest posto, a ostatak na usluge konzaltinga.

Direktor SAP-a Hrvatska Igor Dropulić najavio je da će i drugima ponuditi tu hrvatsku inačicu tog rješenja.

Zagrebačka tvrtka Consule osnovana je 1996. godine i zapošljava preko 80 ljudi. Ima svoje tvrtke kćeri u Ljubljani i Beogradu, te 16 maloprodajnih mjesta diljem Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙