FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kambodžanac izrezan mačetom zbog manjka pseće pečenke

PNOM PEN, 25. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Kambodžanac koji je donio psakako bi kao pečenka bio poslužen za glavno jelo na obiteljskoj večerivišestruko je mačetom razrezao šogora zato što mu je rekao kako mesaviše nema kad je on htio još jednu porciju, objavila je u ponedjeljakpolicija.
PNOM PEN, 25. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Kambodžanac koji je donio psa kako bi kao pečenka bio poslužen za glavno jelo na obiteljskoj večeri višestruko je mačetom razrezao šogora zato što mu je rekao kako mesa više nema kad je on htio još jednu porciju, objavila je u ponedjeljak policija.

Zamjenik načelnika policije okruga Sa'ang u blizini Pnom Pena Un Savuth rekao je kako je seljak Uch Oeurn (22) u petak stigao u dom svoje sestre noseći psa te je od sestrinog muža Pona Tyja (25) zatražio da ga ispeče. U nekim područjima Kambodže pseća je pečenka tradicionalno jelo uz koje se obavezno pije rižino vino.

"No kad je Oeurn dovršio prvi tanjur pečenke, zatražio je još, ali mu je šogor rekao kako mesa više nema. Oeurn se razbjesnio i optužio ga za škrtost", rekao je Savuth.

"Bio je jako pijan i kad mu je netko dodao mačetu, ranio je šogora Tyja u nogu, glavu i vrat, nakon čega je pobjegao. Za njim traje potraga", rekao je.

Unatoč teškim posjekotinama, Ty je prije odlaska u bolnicu zaskočio Oeurnovog brata Ucha Chana i teško ga pretukao, optuživši ga da je bratu dodao mačetu.

Oeurnu prijeti 10-godišnja kazna zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙