FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrepčani prvi na svjetskom prvenstvu pasa tragača

ZAGREB, 2. srpnja 2005. (Hina) - Na 11. svjetskom prvenstvu pasatragača, koje se od 27. lipnja do danas održavalo u francuskometurističkom gradiću La Grande Motteu, na obali Lionskoga zaljeva blizuMontpelliera, članovi Kluba za obuku službenih i sportskih pasa"Zagreb" osvojili su prvo, treće i deseto mjesto.
ZAGREB, 2. srpnja 2005. (Hina) - Na 11. svjetskom prvenstvu pasa tragača, koje se od 27. lipnja do danas održavalo u francuskome turističkom gradiću La Grande Motteu, na obali Lionskoga zaljeva blizu Montpelliera, članovi Kluba za obuku službenih i sportskih pasa "Zagreb" osvojili su prvo, treće i deseto mjesto.

U potrazi u prirodi Sara Mareković sa psom Capom osvojila je prvo mjesto, Tanja Janeš s Miškom treće, a Tibor Lugar s Mavom deseto mjesto u konkurenciji 47 natjecatelja, mahom profesionalaca iz svih krajeva svijeta.

I u ekipnom poretku Klub za obuku pasa "Zagreb" je prvi, a uspjeh je posebice velik uzme li se u obzir da je to njihov prvi nastup na Svjetskom prvenstvu, izvijestio je danas Radio Sljeme.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙