FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kambodža: bebu izmasakrirao tetin pas

PHNOM PENH, 20. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Majka šestotjedne bebe, kojije nasmrt izgrizao pas njezine sestre, neće je tužiti zbog osjećajalojalnosti prema obitelji, objavila je u srijedu kambodžanskapolicija.
PHNOM PENH, 20. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Majka šestotjedne bebe, koji je nasmrt izgrizao pas njezine sestre, neće je tužiti zbog osjećaja lojalnosti prema obitelji, objavila je u srijedu kambodžanska policija.

Zapovjednik policije u okrugu Dangkao izjavio je da je majka Yin Yan (20) spavala s djetetom u kući na obiteljskom posjedu, no kada se probudila bebe više nije bilo pored nje.

"Pogledala je okolo i ugledala tijelo djeteta udaljeno oko deset metara. Po tragovima zuba bilo je očito da je bebu nasmrt izgrizao pas i da je nije pojeo", rekao je policijski zapovjednik.

"Majka je zvala u pomoć, no bilo je prekasno. Dijete su pokopali na posjedu i nisu slučaj prijavili policiji, jer pas pripada njezinoj sestri i obitelj je rekla da to želi sama rješiti. Za nesreću smo ćuli tek poslije i pokrenuli istragu", dodao je.

Zasad je nejasno što se dogodilo psu, uvezenom buldogu kojeg je obitelj nabavila zbog zaštite od lopova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙