FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Roman "Molly Moon i nevjerojatni priručnik hipnoze" Georgie Byng i u hrvatskom prijevodu

ZAGREB, 24. srpnja 2005. (Hina) - U izdanju nakladničke kuće VBZ iztiska je nedavno izišao prijevod dječjeg romana "Molly Moon inevjerojatni priručnik hipnoze", prvijenac engleske autorice GeorgieByng, koji je postao velik uspjeh u svijetu.
ZAGREB, 24. srpnja 2005. (Hina) - U izdanju nakladničke kuće VBZ iz tiska je nedavno izišao prijevod dječjeg romana "Molly Moon i nevjerojatni priručnik hipnoze", prvijenac engleske autorice Georgie Byng, koji je postao velik uspjeh u svijetu.

Molly Moon je desetogodišnja djevojčica čudnog izgleda - mršavih krivih nogu, neposlušne kose i čudnih zelenih očiju - koja živi u sirotištu okrutne gospođice Adderstone. Sirotište "Hardwick" najgore je moguće mjesto na svijetu, u kojem se nadstojnica i kuharica nadmeću u okrutnostima i poniženjima, a Molly je u toj kući najnepopularnije biće koje ne voli nitko osim njezina vršnjaka, povučenoga Rockyja.

O tome što će se dogoditi kada Molly slučajno otkrije tajanstveni priručnik hipnoze, hrvatski će čitatelji doznati zahvaljujući prijevodu Petra Vujačića.

Kako je istaknula urednica Dubravka Zima, Georgia Byng u duhovitom prvijencu, koji je postigao golem komercijalni uspjeh, priča o moći, pohlepi, izdaji i prijateljstvu, a malim čitateljima obećava i nove nastavke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙