FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena dva nova naslova u izdanju Verbuma

SPLIT, 30. lipnja 2005. (Hina) - Splitska nakladnička kuća Verbum,specijalizirana za objavljivanje religijske i filozofske literature,objavila je dva nova naslova - "Euharistija kruh života" i "Gdje je tou Bibliji?" američkih teologa koje je danas na konferenciji zanovinare predstavio urednik Petar Balta.
SPLIT, 30. lipnja 2005. (Hina) - Splitska nakladnička kuća Verbum, specijalizirana za objavljivanje religijske i filozofske literature, objavila je dva nova naslova - "Euharistija kruh života" i "Gdje je to u Bibliji?" američkih teologa koje je danas na konferenciji za novinare predstavio urednik Petar Balta.

U knjižnici "Klasici katoličke kulture" objavljena je knjiga "Euharistija - kruh života" američkog benidiktinskoga redovnika Lukasa Etlina (1864.-1927.) s poticajnim mislima svetaca o štovanju Isusa uz Godinu euharistije.

Knjiga je, kazao je Balta, posebno prikladna za sate klanjanja pred svetohraništem koje prakticiraju klerici i laici.

U knjižnici "Fides" tiskana je knjiga "Gdje je to u Bibliji?" Patricka Madrida, izdavača katoličkog časopisa "Envoy" i voditelja emisija katoličke TV kuće ETWN.

On, kazao je Balta, brani nauk Katoličke crkve pronalazeći u Bibliji uporište za čistilište, papinstvo, kipove, relikvije i štovanje svetaca i Blažene Djevice Marije za koje razne sekte tvrde da nemaju biblijske korijene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙