FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J.K. Rowling želi pisati pod pseudonimom

LONDON, 18. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Britanska spisateljica imultimilijarderka J.K. Rowling odlučila je da će nakon završetkaposljednjeg, sedmog nastavka Harryja Pottera početi pisati pod "lažnimimenom" kako bi povratila anonimnost, doznaje se iz intervjua TVpostaji ITV.
LONDON, 18. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Britanska spisateljica i multimilijarderka J.K. Rowling odlučila je da će nakon završetka posljednjeg, sedmog nastavka Harryja Pottera početi pisati pod "lažnim imenom" kako bi povratila anonimnost, doznaje se iz intervjua TV postaji ITV.

Rowling, koja je u subotu objavila šesti nastavak "Harry Potter i princ miješane krvi" oduvijek je govorila da će serijal završiti sedmom knjigom, koju će početi pisati potkraj ove ili početkom sljedeće godine jer se u međuvremenu želi posvetiti svojoj šestomjesečnoj bebi Mackenzie Jean.

U ekskluzivnom razgovoru s 14-godišnjim Owenom Jonesom iz Cardiffa, koji je izabran između tisuće kandidata, Rowling je kazala da je za nju "Harry Potter bio fantastičan".

"No, žalim za tim što više ne mogu na miru popiti kavu u nekom kafiću i uroniti u svoj svijet i da nitko ne zna što radim. Bilo je prekrasno biti anoniman", kazala je spisateljica.

Šesti nastavak pustolovina maloga čarobnjaka potukao je rekorde prodaje u Sjedinjenim Državama sa 6,9 milijuna primjeraka prodanih u 24 sata nakon objavljivanja, priopćio je u nedjelju američki izdavač Scholastic.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙