FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

London: U tijeku opsežna potraga za četvoricom osumnjičenka

LONDON, 23. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Londonska policija u subotu jenastavila jednu od najvećih potraga u britanskoj povijesti za osobamaosumnjičenima za pokušaje napada na londonski javni prijevoz,temeljito pretražujući ulice i kuće u potrazi za četvoricomosumnjičenih.
LONDON, 23. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Londonska policija u subotu je nastavila jednu od najvećih potraga u britanskoj povijesti za osobama osumnjičenima za pokušaje napada na londonski javni prijevoz, temeljito pretražujući ulice i kuće u potrazi za četvoricom osumnjičenih.

Scotland Yard i dalje radi na indicijama i informacijama o četvorici muškaraca koji su pobjegli nakon podmetanja četiriju bombi na raznim mjestima u središtu Londona u četvrtak. Bombe nisu eksplodirale.

U petak je policija objavila fotografije "četiriju osumnjičenih muškaraca", do kojih se došlo pažljivim pregledom snimki zabilježenih kamerama postavljenim na postajama londonske podzemne željeznice i u autobusu.

Fotografije su objavljene u gotovo svim britanskim listovima. "Vi ste naše oči i uši. Pronađite ih", poziva čitatelje i stanovnike Velike Britanije Daily Mirror.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙