FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

London: uhićene tri osobe

LONDON, 10. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Sukladno odredbamaprotuterostičkog zakona, tri osobe uhićene su u nedjelju ujutro nalondonskom aerodromu Heathrow, priopćio je dužnosnik Scotland YardaBrian Paddick, preciziravši da još nije ustanovljena nikakva veza sterorističkim napadima u četvrtak.
LONDON, 10. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Sukladno odredbama protuterostičkog zakona, tri osobe uhićene su u nedjelju ujutro na londonskom aerodromu Heathrow, priopćio je dužnosnik Scotland Yarda Brian Paddick, preciziravši da još nije ustanovljena nikakva veza s terorističkim napadima u četvrtak.

"Te su osobe u pritvoru ali još ne znamo jesu li povezane s napadima", kazao je. Objasnio je da se gotovo svaki tjedan uhićuju osobe za koje se sumnja da su na bilo koji način povezane s terorizmom.

Paddick je također ponovio da je broj poginulih u napadima u Londonu ostao nepromijenjen, te da je četvrtak bio koban za 49 ljudi. Od tog broja jedna je osoba preminula u bolnici od posljedica ranjavanja, 13 je poginulo u eksploziji autobusa a ostali u eksplozijama u podzemnoj željeznici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙