FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: predan na uporabu novi kirurški odjel

GOSPIĆ, 19. srpnja 2005. (Hina) - Županijskoj bolnici u Gospiću danasje u prigodi proslave blagdana sv. Marije Magdalene, zaštitnice gradaGospića, predan na uporabu preuređen Kirurški odjel u koji je uloženotri milijuna kuna.
GOSPIĆ, 19. srpnja 2005. (Hina) - Županijskoj bolnici u Gospiću danas je u prigodi proslave blagdana sv. Marije Magdalene, zaštitnice grada Gospića, predan na uporabu preuređen Kirurški odjel u koji je uloženo tri milijuna kuna.

Na prigodnoj svečanosti, u nazočnosti gradskih i županijskih čelnika, Odjel je djelatnicima bolnice predao državni tajnik u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi Ante Golem.

U zadnje tri godine u opremu odjela gospićke bolnice uloženo je više od 10 milijuna kuna.

U Županijskoj bolnici danas je u sklopu akcije "Za osmijeh djeteta" na Dječjem odjelu otkrivena ploča "Dječji odjel, prijatelj djece", a otkrila ju je predsjednica te akcije Aida Salihagić-Kodrić.

Akcijom "Za osmijeh djeteta u bolnici" promiče se humanizacija bolničkog liječenja djece, a taj naslov zaslužuju bolnice koje ispune 12 uvjeta, među kojima su strogi kriteriji hospitalizacije, svakodnevni posjeti roditelja, njihovo aktivno sudjelovanje u liječenju, holistički pristup liječnika malim bolesnicima, dopunsko školovanje medicinskih sestara, pedagoški i kulturno-zabavni sadržaji za djecu u bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙