FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KB "Sestara milosrdnica" adaptira kirurgiju i traži preusmjeravanje bolesnika

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Klinička bolnica "Sestaramilosrdnica" priopćila je danas da 4. srpnja započinje građevinskeradove na operacijskom bloku Klinike za kirurgiju, zatraživši stoga odministra zdravstva da se mjesec dana, od 4. srpnja do 4. kolovoza,hitni prijemi bolesnika koji dolaze s područja Centara i Trešnjevka teiz Jastrebarskog, Samobora i Zaboka preusmjere u druge zagrebačkeustanove.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Klinička bolnica "Sestara milosrdnica" priopćila je danas da 4. srpnja započinje građevinske radove na operacijskom bloku Klinike za kirurgiju, zatraživši stoga od ministra zdravstva da se mjesec dana, od 4. srpnja do 4. kolovoza, hitni prijemi bolesnika koji dolaze s područja Centara i Trešnjevka te iz Jastrebarskog, Samobora i Zaboka preusmjere u druge zagrebačke ustanove.

Od 5. kolovoza ponovno bi bili u stanju preuzimati sve hitne bolesnike, osim traumatoloških, navodi se u priopćenju koje je potpisao ravnatelj KB "Sestara milosrdnica" Radoslav Herman.

Za adaptaciju i rekonstrukciju operacijskog bloka Klinike za kirurgiju predviđaju se radovi koji će trajati 105 dana, od 4. srpnja do 16. listopada 2005.

Bolnica je dogovorila zbrinjavanje traumatoloških bolesnika u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj 19, i to za vrijeme cjelokupne adaptacije od 4. srpnja do 16. listopada.

Tijekom navedenog razdoblja Bolnica je osigurala da Klinika za kirurgiju obavlja svoj redovni posao koristeći operacijske dvorane drugih kirurških djelatnosti, te hitnu službu za bolesnike na drugim odjelima bolnice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙