FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Javier Solana u utorak u službenom posjetu Beogradu

BEOGRAD,18. srpnja(Hina) - Visoki predstavnik Europske unije za vanjskupolitiku i sigurnost Javier Solana u utorak dolazi u Beograd, gdje ćerazgovarati s najvišim dužnosnicima državne zajednice i Srbije i CrneGore.
BEOGRAD,18. srpnja(Hina) - Visoki predstavnik Europske unije za vanjsku politiku i sigurnost Javier Solana u utorak dolazi u Beograd, gdje će razgovarati s najvišim dužnosnicima državne zajednice i Srbije i Crne Gore.

Kako je najavljeno, Solana će se u utorak navečer sastati sa srbijanskim predsjednikom Borisom Tadićem i premijerom Vojislavom Koštunicom, a u srijedu s ministrom vanjskih poslova SCG Vukom Draškovićem i crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem, te s predsjednikom državne zajednice Svetozarom Marovićem.

Solana potom putuje u Prištinu, gdje će se sastati s predstavnicima međunarodne uprave i kosovskih vlasti. Kako je najavljeno, osim s civilnim upraviteljem UN-a Sorenom Jessen-Petersonom, Solana će razgovarati s kosovskim predsjednikom Ibrahimom Rugovom i premijerom Bajramom Kosumijem, te s liderima oporbenih albanskih stranaka Hashimom Tachijem i Vetonom Surroijem, kao i s predstavnicima kosovskih Srba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙