FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: PU bez dojave o nestanku Krunoslava Fehira

OSIJEK, 17. srpnja 2005. (Hina) - Osječko-baranjska Policijska upravaizvijestila je danas kako nije obaviještena o nestanku KrunoslavaFehira, za kojega je njegov otac Josip danas ustvrdio da je u prošličetvrtak odveden u smjeru Zagreba te da ga se, kao svjedoka, dovodi uvezu s likvidacijama civila u Osijeku tijekom 1991. godine.
OSIJEK, 17. srpnja 2005. (Hina) - Osječko-baranjska Policijska uprava izvijestila je danas kako nije obaviještena o nestanku Krunoslava Fehira, za kojega je njegov otac Josip danas ustvrdio da je u prošli četvrtak odveden u smjeru Zagreba te da ga se, kao svjedoka, dovodi u vezu s likvidacijama civila u Osijeku tijekom 1991. godine.

Načelnik ureda načelnika ove PU Stipo Rimac izjavio je Hini kako Policijska uprava nije zaprimila nikakvu dojavu o nestanku Krunoslava Fehira niti su službenici ove PU imali bilo kakvih postupanja prema toj osobi.

Krunoslavov otac Josip na današnjoj je konferenciji za novinare, u uredu svoga odvjetnika Marka Dumančića, izjavio kako je od svojih poznanika doznao da je njegov sin prošlog četvrtka, oko 19,30 sati, odvezen crvenim automobilom, navodno u smjeru Zagreba, i to u Državno odvjetništvo.

Kazao je kako je saznao da se njegov sin "spominje kao jedan od glavnih svjedoka u navodnim likvidacijama civilnih osoba tijekom ratne 1991. godine", ne precizirajući od koga je dobio takve obavijesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙