FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podgoričke Vijesti: Crna Gora uskoro uplaćuje 400 tisuća eura Konavlima

PODGORICA, 17. srpnja 2005. (Hina) - Crna Gora će na ime dijela ratneodštete Hrvatskoj uskoro uplatiti 400 tisuća eura općini Konavle zauništeni stočni fond nekadašnje farme u Grudama, pišu u nedjeljupodgoričke Vijesti, precizirajući kako će na sastanku 27. srpnja uCavtatu predstavnici crnogorske i hrvatske Vlade, o tome potpisati iodgovarajući dokument.
PODGORICA, 17. srpnja 2005. (Hina) - Crna Gora će na ime dijela ratne odštete Hrvatskoj uskoro uplatiti 400 tisuća eura općini Konavle za uništeni stočni fond nekadašnje farme u Grudama, pišu u nedjelju podgoričke Vijesti, precizirajući kako će na sastanku 27. srpnja u Cavtatu predstavnici crnogorske i hrvatske Vlade, o tome potpisati i odgovarajući dokument.

Kako je Vijestima potvrdio jedan od crnogorskih dužnosnika, dokument o naknadi dijela ratne odštete potpisat će ministri poljoprivrede u vladama Crne Gore i Hrvatske, Petar Čobanković i Milutin Simović.

Skup u Cavtatu je zamišljen kao susret na kojem će obostrano biti razmijenjena mišljenja o dosadašnjoj i budućoj, prije svega gospodarskoj suradnji Hrvatske i Crne Gore, pa se predviđa i potpisivanje niza sporazuma, piše list.

Kako navodi list, čelnik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević u Cavtatu će govoriti o unaprjeđenju gospodarske suradnje između crnogorskih i hrvatskih poduzeća, dok će komplementarnost hrvatskog i crnogorskog turizma, osobito dubrovačke rivijere i crnogorskog primorja, predstaviti Niko Koncul, direktor Hotelsko-turističkog centra "Dubrava - Babin Kuk".

Rektor Univerziteta u Podgorici Ljubiša Stanković trebao bi govoriti o intenziviranju kulturne suradnje između Crne Gore i Hrvatske, dok će o pograničnoj suradnji i rješavanju vitalnih pitanja od obostranog interesa ljudi koji žive na jugu Hrvatske i Boke kotorske, kako se predviđa, govoriti čelnik Konavala Luka Korda, pišu Vijesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙