FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suroi: Crna Gora ne smije biti talac rješenja statusa Kosova

BUDVA, 19. lipnja 2005. (Hina) - Vlasnik izdavačke kuće "Koha" ipoznati kosovski analitičar Veton Suroi izjavio je kako "Crna Goraviše ne smije biti talac neriješenog statusa Kosova i odnosa Beogradai Prištine, jer je to gubljenje vremena"
BUDVA, 19. lipnja 2005. (Hina) - Vlasnik izdavačke kuće "Koha" i poznati kosovski analitičar Veton Suroi izjavio je kako "Crna Gora više ne smije biti talac neriješenog statusa Kosova i odnosa Beograda i Prištine, jer je to gubljenje vremena"

Govoreći na međunarodnom seminaru posvećenom budućnosti Kosova u Budvi, koji je okupio parlamentarce iz Europske unije i Jugoistočne Evrope, Suroi je istakao da se Crna Gora drži kao talac neriješenog statusa Kosova na paradoksalan, neproduktivan i bizaran način.

"Čekanje da Srbija riješi problem je gubljenje vremena i to je shvatila i međunarodna zajednica. Jasno je da se ne mogu držati kao taoci ni Kosovo ni Crna Gora, a ni Crna Gora od Kosova, već da se mora ići prirodnim putem", kazao je Suroi ističući svoje mišljenje da "Srbija i Crna Gora imaju mnogo manje zajedničkog nego Belgija i Grčka".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙