FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena gospodarska revija Croatia Exclusive

ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Protim, kao izdavač, usuradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i HGK-Komorom Zagreb,kao suizdavačima, predstavili su danas 12. izdanje gospodarske revije"Croatia Exclusive 2005" koje prati multimedijalni CD, kao i trećeizdanje revije "Croatian food and food processing industry 2005.",izdano pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.
ZAGREB, 15. srpnja 2005. (Hina) - Tvrtka Protim, kao izdavač, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) i HGK-Komorom Zagreb, kao suizdavačima, predstavili su danas 12. izdanje gospodarske revije "Croatia Exclusive 2005" koje prati multimedijalni CD, kao i treće izdanje revije "Croatian food and food processing industry 2005.", izdano pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike.

Revije Croatia Exclusive 2005 i Croatian food and processing industry, obje na engleskom jeziku, namijenjene su predstavljanju svjetskoj poslovnoj zajednici proizvodnih i izvoznih mogućnosti 30-ak hrvatskih tvrtki.

Sadrže i hrvatske zakonske i pravne propise, informacije o bankarskom i monetarnom sustavu te o najznačajnijim političkim i gospodarskim institucijama.

Predsjednik HGK-Komore Zagreb Zlatan Froehlich istaknuo značaj poticanja aktivnosti koje vode ubrzanom gospodarskom razvoju i novom zapošljavanju, a to su prije svega izvozne djelatnosti čiji značaj još više dolazi do izražaja u situaciji kada Hrvatska bilježi godišnji deficit vanjskotrgovinske bilance od osam milijardi dolara.

Urednica izdanja Maja Cvetković kazala je da su u ovom izdanju predstavljeni i Luka Rijeka, poslovanje u slobodnim zonama, Zagreb i Rijeka, kao i Krapinsko-zagorska županija.

Obje revije su izdane u nakladi od pet tisuća primjeraka svaka.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙