FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Etiopska miss stavljena u karantenu

KUALA LUMPUR, 14. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Etiopska kraljica ljepote,koja bi trebala predstavljati svoju zemlju na natjecanju ljepote uMaleziji, stavljena je u karantenu zbog toga što nije imalaodgovarajuće potvrde o svom zdravlju, objavili su u četvrtakmalezijski mediji.
KUALA LUMPUR, 14. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Etiopska kraljica ljepote, koja bi trebala predstavljati svoju zemlju na natjecanju ljepote u Maleziji, stavljena je u karantenu zbog toga što nije imala odgovarajuće potvrde o svom zdravlju, objavili su u četvrtak malezijski mediji.

Dina Fekadu Mosissa (21) doputovala je u malezijski glavni grad Kuala Lumpur u srijedu i odmah je privedena jer nije imala potvrdu da ne boluje od žute groznice, rekao je čelnik Nacionalnog centra za sprečavanje širenja bolesti Ramli Rahman.

On je rekao da je vlada ranije donijela odluku da svi putnici iz Afrike i Južne Amerike koji dolaze u Maleziju moraju imati tu potvrdu.

"Riječ je o mjeri opreza kako se bolest ne bi proširila na Maleziju", rekao je Rahman.

Mosissa je poslana u karantenu na četverodnevno promatranje, a ukoliko se pokaže da ne boluje od žute groznice, moći će sudjelovati na finalnoj večeri natjecanja za "Miss turizma" koja će se održati 23. srpnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙