FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Miss svijeta: Nisam djelo kirurga, samo mi je popravio grudi i nos

LIMA, 24. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Aktualna Miss svijeta,peruanska ljepotica Maria Julia Mantilla u srijedu je objavila kakonamjerava tužiti plastičnog kirurga koji je nedavno izjavio da joj jeugradio implantate u stražnjicu i smanjio uši.
LIMA, 24. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Aktualna Miss svijeta, peruanska ljepotica Maria Julia Mantilla u srijedu je objavila kako namjerava tužiti plastičnog kirurga koji je nedavno izjavio da joj je ugradio implantate u stražnjicu i smanjio uši.

"Liječnik je pokazao fotografije koje su očita fotomontaža. Možete vidjeti da nisam nikada dala operirati uši, nemam ožiljke i bilo koji liječnik može doći i pregledati me", rekla je Mantilla.

"Taj kirurg je izjavio da me on napravio, da mi je sredio stražnjicu i uši, a to je sve laž - nisam djelo plastičnog kirurga, on je samo uljepšao moje grudi i popravio mi nos", kazala je ova 20-godišnjakinja. "Zato ga namjeravam tužiti", dodala je.

Liječnik i ljepotica su imali dogovor da će ona, ako postane Miss Perua, reklamirati njegovu kliniku za plastičnu kirurgiju.

"Ali, ugovor je istekao u travnju, a on me još uvijek koristi za reklamu", kazala je Marisa Julia Mantilla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙