FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 13. srpnja 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 13. srpnja 2005.(Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

BERLIN - Nijemci se ne smiju dovoljno, odnosno zasigurno manje nego što bi htjeli, pokazalo je istraživanje instituta Emnid provedeno za njemački znanstveni magazin Zeitwissen. Trećina od 1007 njemačkih ispitanika izjavila je da se "dugo vremena" od srca nije nasmijala. Također, čak 92 posto ispitanika starijih od 14 godina reklo je da bi više vremena htjelo provesti šaleći se. Najmanje se smiju ispitanici u dobnoj skupini od 50 do 59 godina i oni s nižim obrazovanjem, pokazalo je istraživanje.

RIJAD - Brižna supruga prekršila je zabranu upravljanja automobilom koja je u Saudijskoj Arabiji na snazi za sve žene kako bi spasila muža koji je kolabirao za volanom, objavio je lokalni list Al-Watan. Par se vozio od grada Dammama, na istoku zemlje, do prijestolnice Rijada kada je muškarac izgubio svijest zbog problema s disanjem. Njegova supruga, koja je ilegalno naučila voziti po tamošnjim pustinjama, upravljala je autom 15 kilometara do prve benzinske crpke gdje joj je mužu ukazana pomoć. Ženama je u tom konzervativnom kraljevstvu zabranjeno voziti jer se to protivi islamskom vjerskom zakonu. Prijedlog da se takav zakon ukine posljednji je put odbačen prije dva mjeseca.

LOS ANGELES - Američki glumac Brad Pitt hospitaliziran je u Los Angelesu zbog jake gripe, objavila je u utorak njegova glasnogovornica. "Brad Pitt je bolnici. Očito se radi o težem slučaju gripe", objavila Cindy Guagenti, ali nije rekla nikakve druge pojedinosti, niti navela bolnicu u kojoj se nalazi. Pitt je prošloga tjedna bio u Etiopiji gdje je njegova kolegica i navodna ljubavnica Angelina Jolie usvojila djevojčicu. Gaugenti nije znala reći je li se Pitt zarazio kakvim virusom tijekom boravka u Africi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙