FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Saudijsko vjenčanje završilo tučnjavom zbog fotografiranja

DUBAI, 13. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Vjenčanje u Saudijskoj Arabijipretvorilo se u pravu tučnjavu kada se više od 20 žena potuklo u svađikoja je nastala kada je jedna od žena počela snimati foto-aparatom nasvom mobitelu, objavio je u srijedu saudijski list Arab News.
DUBAI, 13. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Vjenčanje u Saudijskoj Arabiji pretvorilo se u pravu tučnjavu kada se više od 20 žena potuklo u svađi koja je nastala kada je jedna od žena počela snimati foto-aparatom na svom mobitelu, objavio je u srijedu saudijski list Arab News.

Tučnjavu su prekinuli policajci koji su na lice mjesta stigli s pet automobila i uhitili neodređeni broj osoba. Incident se dogodio u gradu Jizanu.

Sukob među uzvanicima je započeo kada je jedna žena na segregiranom vjenčanju primijetila da druga žena snima fotografije s aparatom na svom mobitelu.

Ispred dvorane u kojoj je bila proslava vjenčanja, sukob se samo pogoršao kada su muškarci odbili dozvoliti ženama da odu kućama sve dok se ne utvrditi koja je od njih snimala.

Snimanje fotografija nije dozvoljeno na proslavama vjenčanja u Saudijskoj Arabiji na kojima se muškarci i žene zabavljaju odvojeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙