FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čelnik saudijske službe sigurnosti ubijen u Meki

DUBAI, 18. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Časnik saudijske službesigurnosti ubijen je u subotu ujutro pred svojom kućom u Meki (nazapadu zemlje), izvijestila je tv-postaja Al Arabija.
DUBAI, 18. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Časnik saudijske službe sigurnosti ubijen je u subotu ujutro pred svojom kućom u Meki (na zapadu zemlje), izvijestila je tv-postaja Al Arabija.

Žrtva koja je imala čin zapovjednika ubijena je oko 7.30 sati (4.30 sati po GMT-u) u istočnoj četvrti grada, dodala je postaja sa sjedištem u Dubaiju pozivajući se na izjavu službenog predstavnika ministarstva unutarnjih poslova, generala Mansura al-Turkija.

Sigurnosne snage postavile su cestovne barikade na glavnim ulazima u Meku, najveći sveti grad islama, kako bi pokušale uhvatiti krivce, dodaje televizija.

U travnju 2003. saudijske vlasti su povele borbu protiv terorističke mreže Al-Qaide koja je saudijskoj dinastiji objavila otvoreni rat i koja je preuzela odgovornost za niz krvavih atentata uperenih uglavnom protiv sigurnosnih snaga, simbola naftne industrije i zapadnih interesa u toj zemlji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙