FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet usporen zbog kiše

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Promet je usporen zbog kiše imokrih kolnika u srednjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te u Lici,Gorskom kotaru, Kvarneru i Slavoniji, izvijestio je večeras Hrvatskiautoklub, uz upozorenje vozačima da vožnju prilagode uvjetima nacesti.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Promet je usporen zbog kiše i mokrih kolnika u srednjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, te u Lici, Gorskom kotaru, Kvarneru i Slavoniji, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub, uz upozorenje vozačima da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Promet je srednje gustoće i teče bez zastoja.

Večeras u 22 sata i sutra ujutro u 5 sati zbog radova u tunelu Čardak na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, promet će biti prekinut na 15 minuta od tunela Javorova Kosa do tunela Čardak.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Macelj, izlazak teretnih vozila pojačan je na Bregani i Bajakovu. Ulaz teretnih vozila je pojačan na graničnim prijelazima u Posavini.

Na ostalim graničnim prijelazima promet je rijedak, pa nema zadržavanja.

U trajektnim lukama nema čekanja za ukrcaj.

Prometna prognoza za 13. srpnja: Na važnijim cestama ne očekuju se veće gužve. Za gušćeg prometa mogući su zastoji na dionicama gdje traju radovi. Bude li kiše vozit će se otežano. Teretni promet bit će gušći na izlasku preko GP-a Macelj i Bajakovo, te na ulasku preko Bregane, dok se osobna vozila neće zadržavati.

U trajektnim lukama ne očekuju se gužve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙