FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: slabiji promet prema moru

ZAGREB, 18. lipnja 2005. (Hina) - Na svim cestama prema moru promet jeu slabljenju i teče bez dužih zastoja, izvijestio je poslije 21 satHrvatski autoklub.
ZAGREB, 18. lipnja 2005. (Hina) - Na svim cestama prema moru promet je u slabljenju i teče bez dužih zastoja, izvijestio je poslije 21 sat Hrvatski autoklub.

Noćas u 22,30 sata i sutra u 4,30 bit će na 15 minuta zatvorena dionica od tunela Javorova Kosa do tunela Čardak, zbog radova u tunelu Čardak, na autocesti Rijeka-Zagreb.

Započela je primjena Naredbe o ograničenju prometa na cestama, koja se odnosi na promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t (sa ili bez prikolice, te vozilima koja su sama ili sa prikolicom dulja od 14 m), na važnijim državnim cestama i trajektnim lukama Split i Zadar. Zabrana je na snazi subotom od 4 do 14 sati i nedjeljom od 12 do 23 sata.

Pojačan je ulaz osobnih vozila na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, teretni je promet pojačan na izlasku GP Bajakovo te ulaz na Macelju.

Na trajektnim pristaništima prema kvarnerskim i sjevernodalmatinskim otocima povremeno se duže čeka na ukrcaj. Trajekti plove redovito.

Prometna prognoza za nedjelju 19. lipnja:

Prijepodne će promet biti rijedak, dok se veće prometne gužve očekuju u drugom dijelu dana. Intenzitet prometa rasti će od podneva i to na glavnim cestama s mora prema unutrašnjosti. Također od poslijepodnevnih sati očekuje se jačanje putničkog prometa na graničnim prijelazima u sjeverozapadnom dijelu zemlje - Bregana i Macelj. U trajektnim bi pristaništima na otocima čekanja na trajekt mogla biti duža od uobičajenih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙