FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: pojačan promet prema moru

ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Promet je srednje do pojačane gustoćeu smjeru prema moru, ali na većini cesta teče bez duljih zastoja,izvijestio je večeras Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Promet je srednje do pojačane gustoće u smjeru prema moru, ali na većini cesta teče bez duljih zastoja, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub.

Umjereno jak bočni vjetar, usporava promet na dionici od južnog portala tunela Sv.Rok do vijadukta Božići na autocesti Zagreb-Split.

Dijelom iste autoceste između Vrpolja i Dugopolja vozi se jednim trakom zbog radova od vijadukta Podgrede do odmorišta Kozjak u dužini od 2 km (365.-367. km).

Cesta Novska-Okučani otvorena je za osobna vozila autobuse i teretna vozila do 10 t, nakon sanacije odrona. Ostali promet se preusmjerava na autocestu Bregana-Županja ili preko Lipika. Također zbog odrona, kroz Kupljensko (D216) se vozi naizmjence.

Danas i sutra (17. i 18.) otežano će se voziti dionicom Jadranske magistrale na ulazu u Makarsku zbog radova na svjetlosnoj signalizaciji. Kod Šibenskoga mosta radi se uz cestu, uglavnom prijepodne, pa do smetnji dolazi samo povremeno, a promet je često usporen i otežan zbog radova od Morinjskog mosta do autokampa Primošten (traju do 28.kolovoza)

Stari Maslenički most otvoren je za sav promet, kao i dio Jadranske magistrale od križanja s D 54 u Maslenici do staroga Masleničkog mosta.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj pojačan je teretni promet na izlasku iz zemlje. Povremeno je pojačan ulaz putničkih vozila na GP Macelj i Bregana, kao i na prijelazima u Istri.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙