FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: dionica Sv.Rok-čvor Zadar 2 otvorena za promet

ZAGREB, 24. lipnja 2005. (Hina) - Radovi u tunelu Sv. Rok su završenite je dionica autoceste Zagreb-Split, od čvora Sv. Rok do čvora Zadar2 otvorena za promet, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 24. lipnja 2005. (Hina) - Radovi u tunelu Sv. Rok su završeni te je dionica autoceste Zagreb-Split, od čvora Sv. Rok do čvora Zadar 2 otvorena za promet, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Danas do 19 sati, za sav je promet zatvorena dionica iste autoceste, od Ogulina do Brinja. Obilaznica za Split je D42 preko Oštarija do Josipdola i dalje na D 23 do čvora Brinje. Prema Zagrebu obvezan je silazak s autoceste na čvoru Brinje, na D23 i dalje na D42 do čvora Ogulin.

Danas, dan uoči blagdana, od 15 do 23 sata, na svim će važnijim državnim cestama biti zabranjen promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 t.

Na autocesti Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Zbog popravka nadvožnjaka na čvoru Ivanić Grad na spomenutoj autocesti izlaz prema Ivanić Gradu premješten je 2 km prije. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Slavonskom Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, dok se za Zagreb mogu uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način vožnje bit će na snazi do 30. lipnja.

Na dijelu D1 od Graničnog prijelaza Macelj do čvora Krapina na autocesti Zagreb-Krapina traju mnogobrojni radovi, zbog čega su između Macelja i Krapine povremeno gužve i zastoji.

Na GP Bregana teretna vozila nekoliko sati čekaju na ulazak u Hrvatsku zbog radova na samom prijelazu, no osobna vozila prometuju bez duljeg čekanja. Ulazak teretnih vozila pojačan je na GP Macelj.

Trajekti kreću prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙