FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje u prometu

ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Promet je jutros rijedak do srednjegintenziteta, vozi se po suhim kolnicima, a magla se još zadržala pokotlinama Gorskoga kotara i Like, izvijestio je jutros Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 13. lipnja 2005. (Hina) - Promet je jutros rijedak do srednjeg intenziteta, vozi se po suhim kolnicima, a magla se još zadržala po kotlinama Gorskoga kotara i Like, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Dijelom autoceste Zagreb-Split između Vrpolja i Dugopolja vozi se jednim trakom zbog radova od vijadukta Podgrede do odmorišta Kozjak u dužini od 2 km (365.-367. km). Zbog radova se vozi sporije Jadranskom magistralom kod Šibenskoga mosta i njezinom

dionicom Solin-Split preko mosta Jadro.

Na autocesti Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj obilaznici još traju mnogobrojni radovi, pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Zbog popravka nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad na spomenutoj autocesti izlaz prema Ivanić Gradu premješten je 2 km prije i postavljena je privremena signalizacija, zbog koje promet može biti usporen. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Slavonskom Brodu na autocestu se uključuju u Popovači, dok se za Zagreb mogu uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način vožnje bit će na snazi do 30. lipnja.

Zbog radova na naplatnoj postaji Lučko autoceste Rijeka-Zagreb, zatvoren je krajnji desni vozni trak na prilaznoj brzoj cesti u dužini od 200 m, pred ulazom na naplatu.

Završetak radova očekuje se 15. lipnja.

Graničnim se prijelazima prometuje bez duljeg zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙