FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: uspostavljen promet između Delnica i Ravne Gore

ZAGREB, 19. lipnja 2005. (Hina) - Uspostavljen je promet dionicomautoceste Rijeka-Zagreb između Delnica i Ravne Gore, koji je zbogprometne nesreće bio u prekidu, a kolona vozila koja se kreće premaZagrebu duga je desetak km.
ZAGREB, 19. lipnja 2005. (Hina) - Uspostavljen je promet dionicom autoceste Rijeka-Zagreb između Delnica i Ravne Gore, koji je zbog prometne nesreće bio u prekidu, a kolona vozila koja se kreće prema Zagrebu duga je desetak km.

Promet je vrlo gust na Krčkome mostu, te na cesti kroz Križišće i Meju prema spoju na autocestu Rijeka-Zagreb, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Vozači se upozoravaju i na jak vjetar, zbog kojeg se dijelom autoceste Zagreb-Split od tunela Sv. Rok do Masleničkog mosta vozi brzinom od 60 km/h.

Dionica čvor Sv. Rok-Zadar 2 na autocesti Zagreb-Split bit će zatvorena za sav promet večeras od 22 do 7 sati, te u ponedjeljak od 19 do utorka do 7 sati ujutro. Vozit će se obilazno preko Obrovca i Gračaca. Sutra će zbog radova biti zatvorena dionica Vrpolje-Dugopolje, od 7 do 22 sata.

Danas do 23 sata na važnijim državnim cestama, te u trajektnim lukama Split i Zadar, zabranjen je promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 t.

Na izlasku iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Bregana putnička vozila čekaju oko 15 minuta, a teretni je promet također pojačan. Na prijelazima s BiH i na Bajakovu pojačan je ulazak, a na onima u Istri izlazak osobnih vozila.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙