FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet slabe gustoće

ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Promet je jutros slabe gustoće, avremenske su prilike u cijeloj zemlji povoljne, izvijestio je jutrosHrvatski autoklub.
ZAGREB, 14. lipnja 2005. (Hina) - Promet je jutros slabe gustoće, a vremenske su prilike u cijeloj zemlji povoljne, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Na gorskim su cestama mogući odroni zemlje i kamenja na kolnik.

Dijelom autoceste Zagreb-Split između Vrpolja i Dugopolja vozi se jednim trakom zbog radova od vijadukta Podgrede do odmorišta Kozjak u dužini od 2 km (365.-367. km).

Zbog radova se vozi sporije i Jadranskom magistralom kod Šibenskoga mosta (radi se uz cestu, uglavnom prije podne, pa do smetnji dolazi samo povremeno).

Radovi još traju na autocesti Bregana-Zagreb-Županja, te na Zagrebačkoj pa su mogući i duži zastoji u razdoblju gušćeg prometa.

Večeras od 22 sata, zbog radova u tunelima Javorova Kosa i Pod Vugleš na autocesti Rijeka-Zagreb, prometovat će se usporeno jednim trakom. Zbog miniranja kod južne cijevi tunela Čardak, na istoj autocesti noćas u 2 i u 8 sati ujutro promet će biti prekinut 15 minuta, od tunela Javorova Kosa do tunela Čardak.

Putnički promet na graničnim prijelazima teče bez dužih čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙