FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojica 27-godišnje supruge zadržan u pritvoru

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Damira Jurčevića, 28-godišnjakaosumnjičenog da je sinoć u podstanarskom stanu nožem ubio godinu danamlađu suprugu Suzanu, večeras je saslušala istražna sutkinjazagrebačkog Županijskog suda i odredila mu 48-satno zadržavanje upritvoru.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Damira Jurčevića, 28-godišnjaka osumnjičenog da je sinoć u podstanarskom stanu nožem ubio godinu dana mlađu suprugu Suzanu, večeras je saslušala istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda i odredila mu 48-satno zadržavanje u pritvoru.

Jurčević, kojega je policija do sada 12 puta evidentirala zbog krađe, protupravne naplate i nezakonitog poslovanja, pred sutkinjom Ljiljankom Maletić večeras nije iznosio obranu, odnosno branio se šutnjom.

Prema policijskom izvješću, utvrđeno je da su se supružnici prije nekoliko dana posvađali i razišli te da su se dogovorili naći u stanu u Ulici Mate Lovraka u Dubravi, u kojemu su živjeli kao podstanari. Tu su se posvađali, a oko 19 sati Jurčević je kuhinjskim nožem u prsa ubo suprugu koja je odmah umrla.

Nasilnik je potom pokušao pobjeći, ali su ga sustigli i uhitili policajci koje su, čuvši buku i vrisak, pozvali susjedi.

Prema pisanju tiska, Jurčevića je prekršajni sudac prošlog tjedna pustio na slobodu unatoč brojnim prijavama zbog obiteljskog nasilja, odnosno vrijeđanja, udaranja i prijetnji ubojstvom supruzi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙