FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Sinoć ubio muškarca, a danas se prijavio policiji

ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Dvadesetogodišnji mladić predao sedanas policiji, priznavši da je sinoć u obiteljskoj kući u Zaprešićuubio 64-godišnjeg Andriju Čurdinjakovića, čije tijelo je potom ipronađeno na mjestu događaja, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 11. srpnja 2005. (Hina) - Dvadesetogodišnji mladić predao se danas policiji, priznavši da je sinoć u obiteljskoj kući u Zaprešiću ubio 64-godišnjeg Andriju Čurdinjakovića, čije tijelo je potom i pronađeno na mjestu događaja, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Motiv ubojstva i sredstvo kojim je ubijen 64-godišnjak još nisu utvrđeni, no u policiji vjeruju da je mladić drvenom palicom na smrt pretukao žrtvu.

Prema prvim policijskim informacijama, ubijeni je živio u ljetnoj kuhinji i dijelu kuće u vlasništvu jedne obitelji s kojom je bio u sukobu. Ta je obitelj od njega tražila da se iseli, no on je to odbijao.

Mladić koji je priznao ubojstvo nije član te obitelji i za sada je nepoznato što ga je ponukalo na zločin, ali i na naknadnu predaju. Njegov identitet u policiji nisu željeli otkriti.

Od načelnika Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslava Borovca doznaje se da je tek nakon predaje i priznanja mladića u ljetnoj kuhinji obiteljske kuće u Zaprešiću u Orubićima na kućnom broju 16 pronađen mrtav 64-godišnjak.

Pojedinosti zločina trebale bi se znati nakon kriminalističke obrade koja je u tijeku, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙